ADANA / SARIÇAM - Cihadiye İlkokulu

Mrt

OKULUMUZDA ÖDÜLLÜ AKIL ZEKA OYUNLARI YAPILACAKTIR.

27-28 NİSAN TARİHLERİNDE YAPILACAK TURNUVA HER SINIF KATEGORİSİNDE AYRI YAPILACAKTIR.

SINIFINDA İLK ÜÇE GİREN YARIŞMACILARA TOP VE OYUN SETİ HEDİYE EDİLECEKTİR.

Mrt

Taşıma Merkezi olan Tüm Okullarda hem taşımalı öğrencilere hem de sosyal yardımlaşma kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere yemek verilmeye başlandı.

Mart ayı yemek listesi:

Kas

OKULUMUZDA oKUL AİLE bİRLİĞİNİN TEKLİFİ İLE GENEL KURULDA KARAR ALINMASI İLE sERBEEST kIYAFETTEN oKUL fORMASINA GEÇİLMİŞTİ.

Komisyonun belirlediği okul forması bu şekildedir.

Ekm

19/10/2022 ÇARŞAMBA SAAT:14.10 TE OKULUMUZDA OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU VE VELİ TOPLANTISI YAPILACAKTIR.

TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

İSTİKLAL MARŞINI EN GÜZEL BEN OKURUM.

Her yıl olduğu gibi Adana geneli yarışma düzenlenecektir.

Okulumuzda da her sınıfta yapılacak, sınıflarda ilk 3 dereceye girenler ödüllendirilecektir.

İlk üçe giren öğrenciler arasından okul birinci,ikinci ve üçüncüsü seçilecektir.

Öğrencimiz ilçe veya ilde derece yaparsa okulumuz tarafından bisiklet hediye edilecektir.

SON KATILIM TARİHİ: 18 Ocak 2022

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM...

Ekm

27/10/2021 ÇARŞAMBA SAAT:14.00 TE OKULUMUZDA OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU VE VELİ TOPLANTISI YAPILACAKTIR.

TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.