ADANA / SARIÇAM - Cihadiye İlkokulu

May

Kurtuluş Savaşı'mızın başlangıcı olarak kabul edilen Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışını önemli olan Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda törenlerle kutlandı.

May

Cihadiye ailesi olarak Sarıçam Yörük Ormanında Piknik yaptık. Tüm öğretmen, öğrenci, veli ve hizmetlileri olarak katıldığımız pikniğimiz güzel geçti. Piknik sırasında Davetimize icabet eden İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz; Sn.Necmettin DARDOĞAN, Sn.Semender Karabulut, Sn.İbrahim Bektaş bizi yanlız bırakmadı.

Emeği geçen başta hizmetlilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz.

May

Trafik Haftası kapsamında Adana Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Çocuk Trafik Eğitim Parkında öğrencilerimize eğitim verildi.

May

Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü Değerlerimiz Projesinin bu ayki teması "VATANSEVERLİK"

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi Meclisinin açılışının 102 yıl dönümü olan 23 Nisan bayramını coşkuyla kutladık.

Bugün 23 Nisan Neşe doluyor insan emeklerinden dolayı herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda kutlu doğum programı yapıldı. Programda Peygamber efendimizle ilgili bir çok güzellik hatırlandı hatırlatıldı.

Nis

Sarıçam Jandarma Trafik birimi Öğrencilerimize Yol güvenliği semineri verdi.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürü Uygar İNAL Okulumuzda sınıflarımızı ziyaret etti. öğretmenlerimizi dinledi. Eğitimle ilgili tecrübe paylaşımı yaptı.

Nis

MEB nın belirlediği Yıllık Çalışma Takviminde 11-17 Nisan arası yapılacak olan ARA TATİL bu gün son ders zili ile başlıyor.

Nis

Okulumuzda 3 ve 4. sınıflar arası fiziksel etkinlikler yarışmaları yapıldı.

Nis

Okul aile birliğimiz Ramazan münasebetiyle ihtiyaç sahipleri için okulumuzda kermes düzenledi. Hayırda yarışan velilerimizden ve emeği geçen Herkesten Allah razı olsun

Allah kabul etsin.

Nis

Okulumuz 2/A sınıf öğretmeni Fevzi Eker'in sınıfında düzenlediği Mangala Turnuvası sonuçlandı. Hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

2A sınıfı olarak düzenlemiş olduğumuz Mangala turnuvasının şampiyonu EMİRHAN KESKİN olmuştur.

Sıralama aşağıdaki gibidir.

1. Emirhan Keskin

2. İmen Garip

3. Yakup Anıl Keskin

Mrt

Mini mini 1ler büyüdüler okumaya geçtiler bayramlarını kutladılar. ŞEHRİBAN İNAL ÖZEN öğretmenimizin eline sağlık.

Mrt

Sağlıklı beslenmenin önemini anlatabilmek amacıyla okulumuzda Elma Günü etkinliği yaptık emeği geçenlere teşekkürler.

Mrt

Mini mini 1ler büyüdüler okumaya geçtiler bayramlarını kutladılar. Eda YENER öğretmenimizin eline sağlık.