ADANA / SARIÇAM - Cihadiye İlkokulu

İskender ŞAHİN - Okul Müdürü

1970 Yılında Karaman´ın Ermenek İlçesinde doğdu. 1992 Yılında Çukurova Üniversitesi Adana Eğitim Yüksekokulu Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Öğretmenlik hayatına 1993 yılında Adana İli Feke İlçesi İncirci İlkokulunda başladı. Adana Feke İncirci İlkokulunda, Adıyaman  Tut Tepecik İlkokulunda, Adana Yüreğir Mehmet Ali Yılmaz İlköğretim Okulunda, Yüreğir Emine Özgüler Gürsu İlköğretim Okulunda, Yüreğir Sabancı Ailesi İlköğretim Okulunda ve Sarıçam İlçesi Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz İlkokulunda görev yaptı.01 Ağustos 2023 tarihinden itibaren Sarıçam Cihadiye İlkokulunda okul müdürü olarak görev yapmaktadır. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Böülünü bitirdi. Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İşletme Alanında Yükseklisans yaptı. İskender ŞAHİN evli ve iki çocuk babasıdır.