ADANA / SARIÇAM - Cihadiye İlkokulu

Okul Müdürümüz İskender ŞAHİN'in Göreve Başlama Mesajı

01 Ağustos 2023 tarihi itibariyle Cihadiye İlkokulunda okul müdürü olarak göreve başladım.

Değerli meslektaşlarım, kıymetli veliler ve sevgili öğrenciler;
Okulumuzda, 01.08.2023 tarihi itibariyle Okul Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımıza  daha iyi bir gelecek hazırlamak için işbirliği içerisinde  okulumuzu her alanda başarıya taşıma, eğitimin kalitesini artırma çabasıyla,  paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesinde, ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Geçmişten günümüze  okulumuza hizmet eden değerli yöneticilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.
Göreve başlarken öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize saygı ve sevgilerimi sunarım.

Yayın: 04.08.2023 - Güncelleme: 01.09.2023 11:18 - Görüntülenme: 128